Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2004 > Zhuhai


Kina
26/9 2004

Banerekord:   20 - 2:42
sat af Nalla i Renault
i april 2019

Sving:
x 2x 4x 0
 
Længde:
172 felter
(midterbanen)

 
 
Nalla Renault 24 - 2:46  
Casper Ferrari 25 - 2:37  
Morfar Jaguar 26 - 3:03  
Ragnvald Renault 28 - 2:47  
Ronni Ferrari ikke kørt  
Casper Ferrari 1
Ronni Ferrari 3
Nalla Renault -2
Ragnvald Renault
Morfar Jaguar -2

Kvalifikationen var præget af regnvejr, hvilket gjorde det svært for kørerne at sætte en perfekt omgang - Ronnis Ferrari kom slet ikke på banen, og måtte derfor starte bagerst.

Løbsbeskrivelse:
Nalla staller fra pole position, og da Morfar får en kanonstart, må Nalla hurtigt se sig overhalet af flere biler på vej hen til første sving. Morfars Jaguar tager lidt skade efter småsammenstød med Ragnvald.
Efter svinget trækker Casper fra - hurtigt bliver resten af feltet sat meget tilbage. Nalla fører resten af feltet. Ragnvald og Morfar har flere småsammenstød, og der flyver igen stumber af Morfars Jaguar. Lige efter andet sving kan Jaguaren ikke klare mere, idet endnu et sammenstød (denne gang med Ronnis Ferarri) giver Morfars bil nådesstødet - han udgår tidligt. Men Ragnvalds bil må også have taget skade, for han formår i resten af løbet ikke at køre bilen lang nok ud i gearene, og han falder hurtigt langt tilbage.

Casper laver efter første omgang et perfekt hurtigt pitstop, og er hurtigt afsted igen på friske dæk. Det varer lidt før resten af feltet kommer - Ragnvald som ligger bagerst kører forbi pit i håb at hente ind på de andre.

Casper kører stadig hurtigt og ligger snart ½ banelængde foran Nalla og Ronni, som resten af løbet har en spændende kamp om 2.-pladsen. Han presser virkeligt Ferrarien, og bilen slides. Det ser af og til ud som om, han er ved at tabe den i svingene, men han holder den på banen med nød og næppe, og kan kører i pit til lang optankning og nye dæk.

På tredje omgang fortsætter Nalla og Ronni i tæt kamp om 2.-pladsen. Casper når i næstsidste sving op til den bagerste, Ragnvalds Renault, og drøner forbi ham. Det er dermed en realitet, at den førende har overhalet den bagerste med en omgang! Ferrarien vinder lidt efter løbet. Lang tid herefter kommer Ronni ind på 2.-pladsen, tæt forfulgt af Nalla. Efter hvad der synes evigheder humber Ragnvald også over stregen, men han scorer alligevel 1 point på sin fjerdeplads.

 
 
tilbage
Seneste løb
Casper

Rolf

Tina

 
Topstilling
Casper 15 pts
Tina 15 pts
Ronni pts
Haas 19 pts
Renault 15 pts
Alfa Romeo 11 pts
 
Næste løb