Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2019 > Imola


San Marino
24/2 2019

Banerekord:   19 - 2:48
sat af Mette i Toro Rosso
i februar 2019

Sving:
x 6x 2x 0
 
Længde:
141 felter
(midterbanen)

 
 
Mette Toro Rosso 19 - 2:48
Rolf Toro Rosso 20 - 3:24  
Casper Ferrari 22 - 2:02  
Topper Red Bull 24 - 2:33  
Tina Ferrari 27 - 3:06  
Simon P Renault 28 - 4:52  
Steffen Racing Point 31 - 4:16  
Casper Ferrari 2
Rolf Toro Rosso
Tina Ferrari 2
Mette Toro Rosso -3
Topper Red Bull -1
Simon P Renault
Steffen Racing Point

Næsten alle skrider ud i svingene. Kun Mette kører en god omgang, men den var samtidig så god, at den rakte til en ny banerekord. De to Alfa Romeo'er kom trods ihærdig indsats og store forhåbninger slet ikke ud at køre denne weekend - de havde vist brug for en ladvogn fra vejhjælp.

Løbsbeskrivelse:
Fronten består er to Torro Rosso, og de kører begge med høj downforce. Caspers Ferrari er udstyret med en tunet motor. Red Bulls mekanikere ville også have sat sådan en motor i Toppers ræser, men det glemte de i løbet af natten.
Startlamperne slukker, og alle kommer planmæssigt fra start, og det tyder på trafikprop i første sving.
I de første par sving skifter pladserne mellem de 5 forreste meget. Simon og Steffen er lige bagefter. I løbet af første omgang sakker Steffen lidt bagud.
Casper er først i pit, og de fleste andre følger derefter.
Casper fører på 2. omgang, og Rolf og Tina er i tæt duel lige bagved ham. Også Mette og Topper har sine kampe. Simon falder tilbage til Steffen, og deres duel bagerst i feltet har en pænt stykke op til de andre. Flere gange er hans Renault endda bagved Steffens lyserøde ræser, men Simon sidder jo også i en bil, der skal leve op til renomeet som fotovogn.
Casper kører igen først i pit og skifter sine dæk. Tæt efter kommer Tina også ind, imens Rolf brøler forbi pitten og indhenter Tina. På 3. omgang trækker Casper fra - Ferrarien drøner fejlfrit gennem svingene. Rolf kæmper hårdt for at nå, men det lykkes ikke, trods hans bil kører næsten i halv bane længde oppe i 6. gear. Casper krydser målstregen i fuld fart, og Steffen og Simon ser den røde vinderbil drøne forbi, imens de selv er på vej ud af pitlane til deres sidste omgang. De kommer i første sving problemfrit forbi den triumferende Casper, som vinker ud til alle de veltilfredse ræserfans på tribunerne! Der er kamp om 2.-pladsen, men det bliver Rolfs Torro Rosso, som kommer næst over stregen - skarpt fuldt af Tina på 3.-pladsen.
Topper ligger foran Mette i kampen om 4.-pladsen, men da han på vej ud af sidste sving skrider rundt, når Mette lige at overhale ham på opløbet. Hun nupper 4.-pladsen og Topper får 5.-pladsen.
Inden næstsidste sving beslutter Steffen sig for at se, om ikke hans gearkasse rummer et 6. gear. Han buldrer halvvejs ind i svinget, før han får den ned i 5. og trykker hårdt på speederen igen, og det resulterer i en at de mere voldsomme afkørsler. Simon tager derefter let 6.-pladsen.

 
 
tilbage
Seneste løb
Ragnvald

Tina

Casper

 
Topstilling
Tina pts
Ronni pts
Ragnvald pts
Haas pts
Ferrari pts
McLaren pts
 
Næste løb