Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2019 > Zeltweg


Østrig
23/6 2019

Banerekord:   21 - 2:30
sat af Casper i Ferrari
i maj 2001

Sving:
x 7x 2x 0
 
Længde:
179 felter
(midterbanen)

 
 
Casper Ferrari 21 - 2:45  
Tina Ferrari 24 - 2:46  
Ronni Alfa Romeo 26 - 2:36  
Topper Red Bull 27 - 2:47  
Nalla Renault 28 - 3:12  
Steffen Racing Point 34 - 3:53  
Casper Ferrari
Ronni Alfa Romeo 1
Nalla Renault 2
Steffen Racing Point 2
Tina Ferrari -3
Topper Red Bull -2

Relativ begivenhedsløs kval. Hverken rekorder eller ekstreme begivenheder.

Løbsbeskrivelse:
Starten er gået! Flere spiser i cockpittet, men det har ingen indflydelse på placeringerne før sving 1.
Topper overhaler Creme og steffen, Nalla ind i sving 1.
Creme overhaler hele banden i sving 2. i en hazarderet manøvre, hvor han straks falder tilbage på 3. pladsen igen. Casper er kørt i sving 3. tæt forfulgt af sin teamkammerat, Tina. Steffen kører sig på 2. pladsen i sving 4! Topper falder tilbage og Tina tager 2. pladsen igen. Der kæmpes indædt om 2. pladsen.
Casper pitter først til dækskift. Tina kører ind som to'er. Hendes bil er helt ramponeret, Mekanikerne er kommet på en krads opgave! Steffen skifter dæk som 3'er tæt fulgt af Creme, der skal bruge lidt tid på reparationer af sin vogn.
Straks ud på 2. omgang brænder Tina sine dæk af og laver igen skade på sin motor. Bilen er allerede helt til rotterne! Hun må bruge den sidste bremsekraft på bare at holde bilen på banen.!
Nalla kører tæt med Creme og påkører ham i 3. sidste sving. Han pådrager sin egen bil skader og holder sig efterfølgende på behørig afstand af Creme for at undgå at udgå...
Steffen kører sig frem i feltet og overhaler Tina i næstsidste sving på 2. omgang. Creme og nalla overhaler også Tina i sidste sving! Der er vild og tæt kamp om 2. pladsen.
Creme kører i pit som to'er. Han bliver snydt!! SKANDALE i pitlane! Creme ryger fra andenpladsen til 4. pladsen I pitten! Hård, hård kamp om 2. pladsen ud på sidste omgang. Alle kan nå podiepladserne! Casper ER kørt.. Topper presser sin vogn så hårdt i kampen, at han spinner rundt i 2. sving og er reelt ude af kampen om placeringerne! Nalla er to'er, Creme treer. Steffen er faldet tilbage og kæmper om 4. pladsen med Tina, der kæmper med at holde sin smadrede racer kørende..
Casper vinder i sikker stil, men har undervejs presset bilen, så den kunne have opgivet ævret helt til det sidste.. Der er tæt, tæt kamp om 2. pladsen. Ronni tager de facto 2. pladsen i 2. sidste sving men Steffen har efterladt Tina og presser Nalla frem mod de sidste 2 sving. Han overhaler ham i sidste sving! Nalla kæmper sig dog tilbage og tager 3. pladsen på selve målstregen!... Tina og Topper triller deres ødelagte racere ind på henholdsvis den pointgivende 5. plads og den fuldstændig ligegyldige 6. plads.
Alle gennemførte og der var reel kamp om podiepladserne til det allersidste...

 
 
tilbage
Seneste løb
Ragnvald

Tina

Casper

 
Topstilling
Tina pts
Ronni pts
Ragnvald pts
Haas pts
Ferrari pts
McLaren pts
 
Næste løb