Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2019 > Budapest


Ungarn
18/8 2019

Banerekord:   19 - 3:19
sat af Rolf i Toro Rosso
i august 2019

Sving:
x 8x 2x 0
 
Længde:
149 felter
(midterbanen)

 
 
Rolf Toro Rosso 19 - 3:19
Casper Ferrari 21 - 2:59  
Nalla Renault 21 - 3:29  
Mette Toro Rosso 23 - 3:52  
Tina Ferrari 24 - 3:01  
Steffen Racing Point 24 - 4:23  
Simon P Renault 24 - 4:27  
Simon KH Racing Point 24 - 4:54  
Topper Red Bull ikke kørt  
Ronni Alfa Romeo ikke kørt  
Casper Ferrari 1
Tina Ferrari 3
Mette Toro Rosso 1
Steffen Racing Point 2
Simon KH Racing Point 3
Ronni Alfa Romeo 4
Simon P Renault
Nalla Renault -5
Topper Red Bull
Rolf Toro Rosso -9

Kvallen forstyrres, da Simon KH fra Racing Point har glemt alt om, at der er ræs. Ronni og Topper får ikke sat en tid, idet de følges med Simon. Rolf sætter ny banerekord under kvalifikationen og tager en flot pole position.

Løbsbeskrivelse:
Trods truende skyer over Budapest starter halvdelen af feltet at starte på bløde slicks-dæk.
Løbet startes i god og rolig tone, men i sving 2 går det galt. Ferrari-holdet har lidt indbyrdes genvordigheder, hvilket resulterer i skade til begge biler. Resterne fra de sammenstød bliver liggende på banen og kommer til at volde mange kørere store problemer. Fx drøner Ronni, som startede bagerst, i høj fart ind i sving 2 med dækrøg bag sig, og hans hjulophæng tager meget skade af Ferrari-resterne - det kan blive et kort løb for ham ...
Så bryder regnvejret frem og skaber store problemer for kørerne, som skøjter rundt. Det tager hårdt på alles dæk - undtagen Tina, som kører efter forholdene. Rolf og Steffen har lagt sig i front, og der kæmpes hårdt om pladserne 3-5 og 6-10. I et forsøg på at presse sig på et tidspunkt ind i smørhullet mellem flere ræsere, smadrer Simon KH ind i Simon P, der snurrer rundt med høje dækhvin og glædesråb til følge. Løbets stewards tildeler Simon KH en kval-straf til næste løb for hans hazarderede kørsel.
Helt i front blæser Rolf alene af sted. Han tænker så meget på tørvejr, at han kommer ind i sidste sving med alt for høj fart. Breeeeeems, han men skrider af banen i det våde sving og crasher sin bil og må udgå efter knap en omgang.
Casper er nu først på opløbet og kører hurtigt i pit og skifter til regnvejrsdæk. Steffen laver samme dækstrategi, imens Topper snurrer, må ned i første gear og går fra en 4. til en 7. plads i feltet.
Da de første 5 kørere har skiftet til regnvejrsdæk, holder regnvejret pludselig op? Simon KH og Topper skynder sig derfor at få nye bløde dæk på, og sætter jagten ind på de førende. Men det bliver en kortvarig jagt, for så bryder endnu en byge løs. Der høres henholdvis eder og jublen fra de forskellige teamradioer.

 
 
tilbage
Seneste løb
Ragnvald

Tina

Casper

 
Topstilling
Tina pts
Ronni pts
Ragnvald pts
Haas pts
Ferrari pts
McLaren pts
 
Næste løb