Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2019 > Monza


Italien
8/9 2019

Banerekord:   15 - 1:35
sat af Casper i Ferrari
i september 2019

Sving:
x 4x 2x 0
 
Længde:
124 felter
(midterbanen)

 
 
Casper Ferrari 15 - 1:35
Tina Ferrari 17 - 2:15  
Theo Racing Point ikke kørt  
Mette Toro Rosso ikke kørt  
Rolf Toro Rosso ikke kørt  
Tina Ferrari 1
Theo Racing Point 1
Casper Ferrari -2
Mette Toro Rosso
Rolf Toro Rosso

I solskins-kvallen nåede kun Ferrari ud på banen og sætte en tid. Og de kørte ret hurtigt, begge biler var under den eksisterende banerekord.

Løbsbeskrivelse:
Også løbet blev kørt i solskinsvejr. Da Racing Point havde problemer med deres kører-lineup (de havde jo allerede den erfaring fra tidligere løb, at Simon KH nemt kan sove et f1-løb væk), havde de sat sæson-debutanten Theo i teamets bil.

Da starten går, får Rolf bagerst i feltet i kanonstart, mens begge de røde biler i front kommer lidt langsomt op gennem gearene. Efter første chikane kommer der røg og olie fra begge Toro Rosso-ræsere, da de som de sidste accellererer gennem Curva Grande. Casper er i front, men udnytter ikke sin motors potentiale ordenligt, og Tina og Theo får hurtigt kontakt til ham. Mette og Rolf er lige efter i duel om 4.-pladsen.
De to Ferrarier kører samtidig i pit efter første omgang, og derefter Theo. Lidt efter Rolf, mens Mette kører forbi pit. Alle biler er samlet i chikanen i starten på anden omgang. Forrest Ferrarierne og lige efter Theo og så de to Toro Rosso. Denne stilling holder trods tæt ræs hele omgangen.
Begge Ferrarier er efter anden omgang også samtidig i pit og samtidig ud af pit. I første sving smadrer Tina for anden gang ind i sin holdkammerat, så Caspers ræser snurrer rundt. For den fadæse får hun efter løbet en skideballe af teamets ledelse og bliver tildelt en straf af banens marchals og bliver derfor rykket tilbage på gridden ved næste løb.
Theo kører i pit, men Rolf drøner med ekstra turbo forbi pit og indhenter de to Ferrarier i første sving. Men det var for meget drøn for Rolfs motor, og han må parkere en rygende Toro Rosso i vejkanten. Mette kører forbi pit, og hun undgår dermed helt at stoppe i dette løb.
Tina fører nu stort, og da Casper får sin ræser ind på banen igen, ligger han i tæt kamp med Theo og Mette. På vej ud af tredje sving rammer Casper og Mette hinanden og begge snurrer rundt. Theo sidder dermed sikkert på 2.-pladsen og efterlader de to kombatanter til duellen om den sidste podiumplacering. I en fuldstændig uretfærdig kendelse tildeler marshals Casper en straf til næste løb, men ingen straf til Mette.
Tina tager sejren, og lidt kommer Theo ind på 2.-pladsen. I den tætte kamp om 3.-pladsen trækker Casper det længste strå, og Mette må tage til takke med 4.-pladsen.

 
 
tilbage
Seneste løb
 
Topstilling
alle har 0 pts
 
Næste løb