Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2004 > Spa


Belgien
5/9 2004

Banerekord:   21 - 2:37
sat af Troels i BAR
i september 2001

Sving:
x 4x 4x 0
 
Længde:
177 felter
(midterbanen)

 
 
Troels BAR 23 - 2:42  
Nalla Renault 23 - 2:50  
Ragnvald Renault 24 - 2:28  
Lyster Jaguar 24 - 3:35  
Signe Toyota 27 - 3:45  
Casper Ferrari 29 - 3:10  
Casper Ferrari 5
Lyster Jaguar 2
Nalla Renault -1
Ragnvald Renault -1
Troels BAR -4
Signe Toyota -1


Løbsbeskrivelse:
Alle bilerne startede på bløde dæk og ræsede afsted fra start. Bedst gik det Casper, som trods at være startet bagerst på gridden, ret hurtigt kæmpede med helt i front. Lyster hægtedes efterhånden af, mens Casper trak fra oppe foran. Ellers skiftede placeringerne ofte i spændende tætte dueller. Lyster nåede i slutningen af omgangen op til Nalla, som på det tidspunkt var faldet lidt bagud. På første omgang havde Troels' BAR fået småskrammer pga. den tætte kørsel, og han var af og til i fare for at udgå.

Efter første omgang kørte Casper først i pit, og skiftede sine bløde dæk ud med en hårdere compound - det kunne ligne en planlagt 1-stops-strategi. Og så skulle det vise sig, at også Renault-teamet kørte på en anderledes pit-stop-strategi end de andre teams. Både Rasmus og derefter Nalla kørte forbi pit uden at forny deres bløde dæk. Og så gav de den gas, og drønede op til Caspers Ferrari. For enden af langsiden på 2. omgang lå de to Renault'er i front af løbet.

Casper kørte igen forbi de to Renault'er, som meget trængte til at få skiftet dæk. Han kørte forbi pit, mens de to Renaulter kort efter kørte ind i pit, og han lagde dermed afgørende afstand og lignede en vinder. Lyster havde halet godt ind og kørte i pit samtidig med Renault'erne. Også Troels hang på, mens Signe hang lidt. Signe kørte meget langsomt ud af pitten og gennem første sving - det lignede et gear-problem, men hun fik bilen op i fart igen, dog langt efter resten af feltet.

Lyster trak derefter fra Nalla og Ragnvald, men han kunne ikke hente Casper og kom ind på andenpladsen. Troels var en kort overgang oppe på den pointgivende 4.plads, men hans BAR spandt rundt i forsøget, og Ragnvald passerede ham straks igen. De to Renault'er kørte samtidig over stregen - først så det ud til at Ragnvald ville tage 3.pladsen, men Nallas bil var en brøkdel foran da de passerede mål (team-ordre?).

Det var altså et løb, hvor Casper trods sin katastrofale kvalifikation kørte fra alle de andre og sikrede sig mesterskabet. Jaguar og Renault fik hver 3 vigtige points i kampen om konstruktørernes mesterskab.

Desuden havde Troels taget en 6-pack af Diekirch med, som man jo skal nyde til Belgiens GP

 
 
tilbage
Seneste løb
Tina

Mette

Rolf

 
Topstilling
Tina 20 pts
Casper 15 pts
Rolf 10 pts
Haas 24 pts
Alfa Romeo 18 pts
Renault 15 pts
 
Næste løb