Menu
 
 
 
 
 
 

Log ind
glemt
log ind

 Løbskalender 2019 > Sakhir


Bahrain
17/3 2019

Banerekord:   19 - 2:45
sat af Topper i Red Bull
i marts 2019

Sving:
x 6x 3x 0
 
Længde:
190 felter
(midterbanen)

 
 
Topper Red Bull 19 - 2:45
Casper Ferrari 24 - 2:43  
Mette Toro Rosso 26 - 3:58  
Ronni Alfa Romeo 27 - 3:26  
Rolf Toro Rosso 27 - 4:43  
Vitus Alfa Romeo 27 - 5:58  
Tina Ferrari 30 - 3:01  
Steffen Racing Point 33 - 5:32  
Morfar Red Bull 40 - 2:23  
Mette Toro Rosso 2
Topper Red Bull -1
Ronni Alfa Romeo 1
Steffen Racing Point 4
Morfar Red Bull 4
Vitus Alfa Romeo
Casper Ferrari -5
Rolf Toro Rosso -3
Tina Ferrari -2

9 kørere liner op til ræs, denne søndag eftermiddag i et svært grå vejr og for første gang med de tilpassede regler for tunet motor. Fra start af sætter Topper pres på, da han sætter ny banerekord (og slår sin egen gamle).

Løbsbeskrivelse:
Alles øjne er fikseret på monitoren: Red, red, green. Racerne blæser afsted i en sky af os og dækrester, kun Steffen er efterladt, han sidder bandende tilbage og leder efter sit gear..
Mette, Topper og Casper kører hårdt ræs hen mod 1. sving. På vejen tager Casper flere slag og Mette får skubbet Casper rundt lige inden svinget, hvorefter Topper påkører Caspers snurrende Ferrari, som herefter er mere skrot end bil. Casper tvinges tilbage til sin reserve bil. Imens har Morfar taget to pladser nede bagfra

Mette og Topper fortsætter det hårde ræs, og da Topper ved en fejl, kommer til at bremse - og derved skade Mettes frontvinge, råber hun frustreret efter en smilende Topper. I deres hårde infight, overser de fuldstendig Ronni “Creme”, der blæser forbi og tager 1.pladsen - og i samme øjeblik efterlader Topper udenfor svinget.
Imens fortsætter morfar med at avancere nede bagfra og Casper har på igen fået kontakt med midterfeltet, hvilket han fejrer ved at køre ind i smørhullet og give et kærligt skub til Tina, som desværre mister sidespejl og en finke fra panden. Creme fortsætter sin aggressive kørestil og kører ind i Rolf, der har sluttet sig til de førende, så røg, bilstykker og bandeord flyver i alle retninger.. Inspireret af de førende gennemtæsker Steffen, Vitus´ bil og efterlader ham snurrende - halvvejs gennem 1.runde. I det hele taget ligger der flere miner og vragrester på banen, end der er skrigende pigebørn til en Justin Bieber koncert. Især sving 1 er “en lækker sag” med 5 miner i eller omkring svinget.

Runde 2
De fleste tager chancen og fræser over tre miner i 1.sving - og alle kommer levende ud - undtagen Tina, der får totaltskadet sin bil, da hun påkører alle tre miner! Ja, nogle mennesker ved bare ikke hvornår de skal stoppe, men mere vil bare have mere åbenbart..

Imens er Torro Rosso flyvende og er stukket af fra resten, med Rolf som Alpha han!
For at følge med presser Mette motoren til det yderste, møtrikker flyver og damp presser sig ud, men med det yderste af kofangeren, holder motoren til presset.
Rolf, inspireret af sin team makker, sætter speederen i bund og blæser afsted med 400 km/t, kun for til sin store frygt at opdage, at speederen har sat sig fast.. Intet kan redde ham og han stopper først engang efter at have krydset landegrænsen.
Ronni og Topper presser på og med vild og voldsom kørsel hænger de på Mette - og det lykkes Topper at tage 1.pladsen tilbage.

3.runde
Morfar har en fuldstændig ubrugt bil - og har planlagt at tage Steffen og Creme med sin kørererfaring og upåvirkede bil. Imidlertid viser han i fuldstændig perfekt stil, igennem en hel række af sving, hvordan man absolut IKKE skal tage dem. Morfars optimisme falder kontinuerligt og snart er der kun opgivende kommentarer og bitre tårer tilbage i luften fra hans side af.

Herefter kører Mette stille og roligt fra alle konkurrenter, Casper indhenter Topper og begge distancerer Creme i kampen om 2.pladsen. Begge biler går ind i sidste sving uden ophæng, bremser, dæk eller gear.. Det skal times til perfektion..

Casper kører først ind i svinget, men i processen overser han fuldstændig Mettes vinge, der ligger der og flyder - kan han klare det? Nej, bilen kastes op luften, og Casper må for anden gang i dette løb forlade en smadret ræser. Mette triller ind over mållinien, og Topper gør det samme. Creme tager 3.pladsen i sikker stil efterfulgt af Steffen og Morfar ender i top 5, selvom han kørte lige så godt som en svensker efter en Stena-line buffet.

Den nye motor gjorde sit indtog med stil - selvom ingen udgik med motorskade!

 
 
tilbage
Seneste løb
Ragnvald

Tina

Casper

 
Topstilling
Tina pts
Ronni pts
Ragnvald pts
Haas pts
Ferrari pts
McLaren pts
 
Næste løb